<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Höegh LNG Holdings har tatt av levering FSRU

Höegh LNG har tatt levering av «Höegh Galleon» og fullfører dermed sitt nåværende nybyggprogram.

    Publisert 27. aug. 2019 kl. 18.21
    Oppdatert 31. aug. 2019 klokken 15.59
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 74 ord

    Höegh LNG Holdings har tatt levering av «Höegh Galleon».Det går frem i en melding fra selskapet tirsdag.Skipet er selskapets tiende FSRU og den siste enheten under selskapets nåværende nybyggprogram.«Höegh Galleon» skal på en 18-måneders time charter-kontrakt med Cheniere med oppstart i september 2019.I etterkant er planen at skipet skal til Australia til AIEs FSRU-prosjekt.Höegh LNG-aksjen klatret 1,85 prosent til 33,0 kroner på Oslo Børs tirsdag. Aksjen har falt nær 28 prosent det siste året.