<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

NOD-sjef: - En viktig prestasjon og vil være et stort løft

Nordic Semiconductor har mottatt serifisering av Verizon.

    Publisert 12. aug. 2019 kl. 07.47
    Oppdatert 27. aug. 2019 klokken 17.30
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 84 ord

    Nordic Semiconductor har mottatt sertifisering for drift av nRF9160 system-i-pakke for multimodus LTE-M/NB-IoT med assistert GPS i Verizons LTE-M-nettverk, opplyses det i en børsmelding.Dette er ifølge meldingen en viktig milepæl for nRF91.- Sertifisering av Verizon, en av verdens ledende aktører innen mobilnett, er en viktig prestasjon og vil være et stort løft for kommersiell tillit til nRF9160, sier konsernsjef i Nordic Semiconductor, Svenn Tore Larsen, i en kommentar.NRF9160 er nå i volumproduksjon og er ifølge meldingen tilgjengelig fra Nordic Semiconductors omfattende distributørnettverk.Les hele meldingen her.