<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Storbank mener det er på tide å kjøpe aksjer

JPMorgan er bull. 

    Publisert 27. aug. 2019 kl. 20.23
    Oppdatert 31. aug. 2019 klokken 15.59
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 94 ord

    Storbanken JPMorgan mener aksjemarkedet begynner å se bra ut igjen, melder Bloomberg.De mener at etter fallet i august er tiden snart igjen inne for å kjøpe aksjer, og at oppgangen vil begynne i september.Aksjemarkedene har fått seg en trøkk i august som følge av at en eskalering i handelskrigen har skapt resesjonsfrykt blant investorene.Ifølge Bloomberg ser JPMorgan flere drivere som kan løfte markedet. Blant annet peker banken på kvantitative lettelser fra den europeiske sentralbanken, og sjansen for et større rentekutt i USA.Banken mener samtidig at gode kvartalstall vil være avgjørende for å løfte markedene.