<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Twitter-sjefens Twitter-konto ble hacket

    Publisert 30. aug. 2019 kl. 22.44
    Oppdatert 31. aug. 2019 klokken 15.54
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 102 ord

    Twitter opplyser at selskapets direktør og grunnlegger Jack Dorseys egen konto har blitt hacket etter at en rekke kompromitterende meldinger ble lagt ut.Flere meldinger med rasistisk og annet støtende innhold ble fredag lagt ut på Dorseys Twitter-konto.– Vi er klar over at @jack har blitt kompromittert og vi etterforsker hva som har skjedd, sier en talsperson for selskapet.Flere av tweetene inneholdt emneknaggen #ChucklingSquad som antas være en indikasjon på identiteten til hackergruppen.Nyheten om at Dorseys konto var hacket kommer etter at han og selskapet har tatt en rekke grep for å forsøke å rydde opp i støtende og upassende innhold på Twitter.(©NTB)