<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hotel Cæsar-skaper må kutte igjen

Sliter med salget. Ny megler, ny pris.

Publisert 13:36 10. jan. 2020
Oppdatert 13:43 10. jan. 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 236 ord
KJØPERNE UTEBLIR: Lars Espen Mefoumane Bakkes villa i Voksenkollveien 57E selges for 55 millioner. Foto: Eivind Yggeseth

Hotel Cæsar-skaper Lars Espen Mefoumane Bakke har på ny lagt ut luksusvillaen på toppen av Holmenkollen for salg på Finn.

Denne gangen er prisantydningen kuttet fra 57 til 55 millioner kroner på eiendommen i Voksenkollveien 57 E, og Jan Fredrik Bonde i Sem & Johnsen er skiftet ut med Dag-Frode Aasheim i Privatmegleren Allé. 

Ville ha 65 millioner

I mai i fjor omtalte Finansavisen eiendommen som ble forsøkt solgt for 57 millioner kroner, mot et tidligere forsøk 65 millioner kroner.

– Det er interesse. Har nylig gjennomført en separatvisning, og en ny separatvisning er avtalt til uken, kommenterte Bonde i Sem & Johnsen til Hegnar.no den gang.

– Flere henvendelser er mottatt ganske nylig, fortsatte han.

Dersom eiendommen går for dagens prisantydning på 55 millioner kroner, tilsvarer dette en kvadratmeterpris på 76.282 kroner.

Snittprisen i området ligger på 71.738 kroner, og prisoppgang seneste året er 2,9 prosent.

Gjennomsnittlig salgstid ligger på 35 dager.

Kjøpte av Brynestad

Det var Atle Brynestad og Linn Stokke som tidligere eide eiendommen, og i 2011 forsøkte å selge for 45 millioner kroner, men måtte si seg fornøyd med 33 millioner.

Eiendommen med primærrom på 837 kvadratmeter og et bruksareal på vel 1.098 kvadratmeter ligger høyt og fritt til på Voksenkollen med utsikt helt til Norefjell og Blefjell, ifølge annonsen.

Basseng, vinkjeller, kino og tennisbane følger også med.

Aasheim i Privatmegleren Allé har ikke besvart Finansavisens henvendelse.