<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Priskutt på 16 millioner for en av Norges dyreste

Danske Tom Buhl får ikke solgt giganteiendommen ved Lillevann i Oslo. Nå er eiendommen ute i det åpne markedet, med et saftig priskutt.

  Publisert 26. okt. 2020 kl. 12.39
  Oppdatert 28. okt. 2020 klokken 07.45
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 226 ord
  VENTER PÅ NAPP: Danske Tom Buhl sliter med å få solgt giganteiendommen ved Lillevann. Foto: Studio Oslo

  – Vi har kun hatt oppdraget i kort tid, og eiendommen ble først lagt ut bredt på Finn fredag forrige uke, sier Camilla Sem i Sem & Johnsen Eiendomsmegling til Finansavisen.

  Peter Gustav Björklund i Nordvik klarte ikke målbinde kjøperne til eiendommen til danske Tom Buhl. Giganteiendommen i Rødkleivfaret ved Lillevann i Oslo ble lenge forsøkt solgt off market, med en prisantydning på 85 millioner kroner.

  Nå har Buhl byttet ut Björklund i Nordvik med Sem i Sem & Johnsen Eiendomsmegling, valgt å annonsere på Finn og senket prisantydningen med 16 millioner kroner. Ny pris er 69 millioner kroner, som tilsvarer et priskutt på 19 prosent.

  Syv peiser og bad

  – Det er en fantastisk enebolig med særdeles høy standard, stor og flott med svært gode sol- og utsiktsforhold i vakre, naturskjønne omgivelser, sier Sem, som forteller at hun har hatt flere henvendelser i løpet av helgen.

  Tomten på 9,3 mål ligger i vestvendt skrånet terreng, med privat nedkjørsel med vannbåren varme til eiendommen. Boligen har hele syv peiser og syv bad.

  Kjøpte for 6,2 millioner

  Buhl kjøpte tomten i Rødkleivfaret i 2009, for 6,2 millioner kroner og bygget 700 kvadratmeter i 2013.

  Eiendommen, som har Wyllerløypa og Oslo Vinterpark som nærmeste nabo i nord, ligger på tuppen av Voksenåsen med storslagen utsikt over Bogstadvannet, Bærumsmarka og inn Sørkedalen.