<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
KNOCKOUT: Bokseren Sugar Ray Leonard selger luksusvilla i Los Angeles og håper på knockout. Foto: Hilton & Hyland

Bokselegende vil ha 400 millioner for luksusvilla

Sugar Ray Leonard håper på knockout når han nå har lagt ut sin italienskinspirerte luksusvilla i Los Angeles til salgs.

Publisert 7. juli 2021 kl. 13.00
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 291 ord

Bokseren Sugar Ray Leonard var helt i verdenstoppen i boksing på 70- og 80-tallet og har opparbeidet seg en stor formue etter han la boksehanskene på hyllen.

Nå har han hyret inn tre eiendomsmeglere for å få solgt boligen sin i høyt ettertraktede Pacific Palisades i Los Angeles, deriblant Drew Fenton i Hilton & Hyland. 

Leonard ønsker 46,5 millioner dollar – rett over 400 millioner kroner – for den grandiose eneboligen. Det slår knockout på alle eiendommer som nå er til salgs i området.

Oversiktsbilde over eiendommen med basseng og tennisbane. Foto: Hilton & Hyland

Det er arkitekten Richard Landry, som figurer på Architectural Digests topp 100-liste over beste arkitekter, som har tegnet den Firenze-inspirerte boligen med terrakotta-takstein og rustikke trebjelker i taket. 

Eiendommen er på nær 7 mål og boligen på 1.551 kvadratmeter har syv soverom, 12 bad, eget solarium, utendørs basseng, eget gjestehus, en opplyst tennisbane med tribuner og dersom du ønsker å øve på putten følger det også med egen green.

Stue <strong>Foto: Hilton & Hyland</strong> (1 / 11)
Stue Foto: Hilton & Hyland
Sugar Ray Leonard, bokselegende. Foto: Dreamstime

Det ble satt ny rekord i Pacific Palisades i april da mediemogul Shane Smith solgte sin bolig for 48,7 millioner dollar – 423 millioner kroner. Snittprisen for boliger i Pacific Palisades ligger på like over 3,8 millioner dollar – 33,2 millioner kroner. 

Rekorden i Los Angeles som et hele hittil i år er det Barron Hilton som innehar med 61,5 millioner dollar – 533 millioner kroner. 

Boligen ble forsøkt solgt tilbake i september 2019 og lå da ute til 52 millioner dollar – like over 450 millioner kroner – men ble fjernet i oktober samme år.