<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
LUKSUS: Boligen i Beverly Hills ligger ute for 335 millioner kroner. Foto: Hilton & Heynes

– Bygd med en «ikke spar på noe»-holdning

Nå kan Beverly Hills-drømmen bli virkelighet. Denne luksusvillaen ligger ute til 335 millioner kroner.

Category iconBolig
  Publisert 13:03 30. sep. 2021Oppdatert 13:25 30. sep. 2021
  Lesetid: 2 minutter

  En moderne juvel designet av Studio William Hefner har kommet på markedet i Beverly Hills for 38 millioner dollar – 335 millioner kroner. 

  Eiendommen ligger på Chalette Drive, en av de mest eksklusive gatene i Trousdale-seksjonen av Beverly Hills, og har utsikt over Los Angeles skyline og helt ut til havet.

  – Det nybygde huset er designet for en individuell eier og har en eksepsjonell kvalitet som langt forbigår andre spekulative prosjekter i området, sier Jonathan Nash i eiendomsmeglerfirmaet Hilton & Hyland, til Forbes

  – Dette er et kremeksempel på et hus som er designet for å bo i, i motsetning til et ferdighus. Kvaliteten på materialene, utførelsen av håndverket – det er bygd med en ikke spar på noe-holdning. Dette er et sjeldent kvalitetsprodukt, sier Nash.

  Arkitekt Hefner er viden kjent i USA og har designet flere av Californias mest anerkjente boliger. 

  – Det hever statusen på boligen til noe tilsvarende et kunstverk, mener Nash.

  Luksusfasiliteter 

  Eiendommen er inngjerdet fra gaten, har seks soverom, åtte bad og er på hele 930 kvadratmeter. 

  Store vinduer fra gulv til tak og over store deler av veggene gir, sammen med høyden under taket på hele 3,7 meter, et luftig og lyst inntrykk. For de uinnvigde er minimumshøyden under taket i norske boliger på 2,4 meter. 

  Badet er av solid marmor og i stuene er en innbygd peis i Bianco nieve-marmor. Baren er inspirert av tidlig 1900-tall med marmortopp og har glassvegg bak som gir innblikk i temperert vinkjeller like bak.

  I huset er også et eget treningsrom, kontor, kjøkken av industristandard, medierom og kinosal. I bakhagen ligger badebasseng, utendørs kjøkken og stor terrasse. 

  – Garasjen har plass til fire biler, som er en sjeldenhet i Trousdale-åsen, sier Nash.

  Trousdale er ansett for å være en av de mest ettertraktede områdene på vestkanten av Los Angeles og har tiltrukket mange Hollywood-skuespillere og andre fra filmindustrien. 

  Gjennom årene har store navn som Elvis Presley, Frank Sinatra, Simon Cowell og DreamWorks-grunnlegger Jeffrey Katzenberg bodd i området.

  Nash skal selge boligen i tospann med meglerkollega Stephen Resnick.