<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

AF Gruppen med OBOS-avtale

AF Gruppen får nærmere 100 millioner kroner for å bygge for boliger for Obos på Fornebu.

  Publisert 2. sep. 2022 kl. 10.57
  Oppdatert 2. sep. 2022 klokken 12.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 160 ord
  BYGGES: AF Gruppen skal stå for byggingen av kvartal 3 i boligprosjektet Storøykilen, akkurat som de gjorde med de to første kvartalene i prosjektet. Illustrasjon: OBOS

  AF Gruppen har inngått en ny avtale Obos-datteren Storøykilen Utvikling om byggingen av kvartal 3 i boligprosjektet Storøykilen på Fornebu i Bærum.

  Storøykilen kvartal 3 skal bestå at av 24 boliger fordelt på fire leilighetsbygg. AF Gruppen er allerede godt i gang med de to første kvartalene og ligger i nærhet til Nansenparken og Oksenøya på Fornebu, opplyser selskapet i en melding fredag. 

  Totalentreprise

  Prosjektet har en verdi på rundt 100 millioner kroner før moms og vil bli gjennomført som en totalentreprise. Etter planen skal byggingen starte i november og det er forventet fullført i tredje kvartal 2024.

  – Vi er glade for å videreføre det gode samarbeidet med OBOS på dette flotte prosjektet på Fornebu. I fellesskap har vi funnet gode og miljøsmarte løsninger, og vi ser frem til å sette i gang med byggingen, sier Tormod Solberg, konserndirektør bygg i AF Gruppen.

  Boligene skal bygges etter høye miljøkrav og det er et uttalt mål om at boligene skal miljøsertifiseres etter BREEAM-NOR-klassifiseringen «Very good».