<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

81-åring vil ha 900 millioner for luksusvilla

Luksusvillaen i Beverly Hills koster 88 millioner dollar – rett over 900 millioner kroner. 

Publisert 20. sep. 2022 kl. 14.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 201 ord
LUKSUS: Marmor og spesialbestilt interiør pryder 900 millioner-luksusvillaen i Beverly Hills. Foto: The Fridman Group

Villaen kan skilte med åtte soverom og hele 11 bad fordelt på sine 1.700 kvadratmeter over to plan. Stilen er minimalistisk med hvite, sterile flater og mye glass. 

De enorme vinduene gir god utsikt til byen, åssidene og havet rundt eiendommen. 

(1 / 9)

«En eiendom av denne størrelsen vil aldri bli bygget igjen i Trousdale. Et sant privat reservat», heter det i annonsen. 

Gina Assouad med stefaren Eli Sasson. Foto: Open House Foto

Uteområdene er store med evighetsbasseng og flere sittegrupper, to badstuer – både tradisjonell og infrarød – garasje med plass til 10 biler og egen dreieskive som snur bilen din dersom du ikke klarer å rygge selv.

En heis leder ned til underholdningsområde med bar, temperert vinkjeller, hjemmekino med plass til 30 personer, nevnte badstuer og treningsrom. 

(1 / 4)

Selger er den 81 år gamle eiendomsutvikleren Eli Sasson. Stedatteren Gina Assouad har designet interiøret, mens Paul McClean var arkitekten bak. McClean også designet The One – en enorm eiendom som ble solgt for 1,3 milliarder kroner i mars i år. Takst var imidlertid på 2,6 milliarder.

Assouad har hentet europeisk eikegulv fra Belgia, interiør fra Italia og Calacatta-marmor på kjøkkenet. Ved innkjørselen står et 100 år gammel oliventre og en kunstig foss. Boligen ligger innerst i en blindvei i det eksklusive Trousdale-området.