<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Selger enorm luksuseiendom for 1,3 milliarder

En eiendom på 300 mål er nå til salgs i Silicon Valley. Prislappen: 1,3 milliarder.

Publisert 13:58 30. sep. 2022
Oppdatert 14:01 30. sep. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 171 ord
Green Gables, luksuseiendom i Woodside, California. milliardbolig Hilton & Hyland

– Da oldefaren min lette etter eiendom ville han ha to ting: Han ville bort fra San Franciscos beryktede sommertåke og han ville bort fra svigers, sier Mark Fleishhacker.

Han vil nå selge giganteiendommen som har vært i familiens eie i over 100 år. Green Gables-eiendommen er på hele 300 mål og har fire bassenger, egen innsjø og frukthager og ligger ute med en prislapp på 125 millioner dollar – 1,3 milliarder kroner.

(1 / 5)

Den enorme eiendommen ligger bare 20 minutter fra San Fransisco sentrum og like langt fra flyplassen. Woodside-området er kjent for å være en av USAs dyreste postadresser.

Hele syv hus er å finne på eiendommen, og hovedhuset på 930 kvadratmeter er inspirert av britisk arkitektur med stråtak og utsikt mot Santa Cruz-fjellene. 

(1 / 3)

Zach Goldsmith, eiendomsmegler i Hilton & Hyland, antar at det er rundt 10.000 mennesker i hele verden som kan kjøpe en eiendom som dette.

– Det er en spesifikk demografi vi ønsker å treffe her. Så vi vender oss mot de rikeste, mest innflytelsesrike menneskene i verden, sier han til Forbes.