<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Selvaag Bolig-sjefen sjekker aksjekursen flere ganger om dagen

    Publisert 6. des. 2022 kl. 20.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 106 ord
    Selvaag Bolig-sjefen sjekker aksjekursen flere ganger om dagen
    06.12.2022 Selvaag Bolig overleverte 144 boliger i andre kvartal og skal levere 160 til før nyttår. Adm. dir. Sverre Molvik kunne fortelle at overleveringene har gått uten problemer. Han tror lånerentene nærmer seg toppen, men har utsatt et prosjekt i Stockholm, ett i Stavanger og ett i Trondheim i påvente av at byggekostnadene skal komme ned. Han er også optimist på vei inn i 2023. Selvaag Bolig-aksjen er ned 30 prosent i år, justert for utbytter, med både Molvik og 32 andre ansatte i Selvaag Bolig kjøpte aksjer i selskapets aksjespareprogram i begynnelsen av desember. Med 500.000 aksjer måtte Molvik innrømme at han sjekker aksjekursen flere ganger om dagen.

     

    Selvaag Bolig overleverte 144 boliger i andre kvartal og skal levere 160 til før nyttår. Adm. dir. Sverre Molvik kunne fortelle at overleveringene har gått uten problemer. 

    Molvik tror lånerentene nærmer seg toppen, men har utsatt et prosjekt i Stockholm, ett i Stavanger og ett i Trondheim i påvente av at byggekostnadene skal komme ned. 

    Han er også optimist på vei inn i 2023. Selvaag Bolig-aksjen er ned 30 prosent i år, justert for utbytter, med både Molvik og 32 andre ansatte i Selvaag Bolig kjøpte aksjer i selskapets aksjespareprogram i begynnelsen av desember. Med 500.000 aksjer måtte Molvik innrømme at han sjekker aksjekursen flere ganger om dagen.