<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nordic Mining starter byggeaktiviteten i 2020

Klar for diskusjoner med potensielle utstyr- og tjenesteleverandører

  Publisert 28. jan. 2020 kl. 08.58
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 128 ord
  STERK PLATTFORM: Ivar S. Fossum, adm. direktør i Nordic Mining, mener selskapet har en sterk og robust plattform for gjennomførelse av Engebø-prosjektet» Foto: Ivan Kverme

  Nordic Mining har gjennomført mulighetsstudien for Engebø for rutil og -granatprosjektet, fremgår det av en oppdatering tirsdag. 

  Selskapet skriver at det nå har et mål om å starte byggeaktiviteten på Engebø i løpet av 2020, avhengig av finansiering. 

  «Mulighetsstudien (DFS) oppsummerer det omfattende arbeidet gjort i alle aspekter av de tekniske og kommersielle feltene for å redusere og minske risikoene, og gir en sterk og robust plattform for gjennomførelse av Engebø-prosjektet», sier konsernsjef Ivar S. Fossum.

  Nordic Mining vil fortsette med detaljert prosjektering (FEED). Selskapet vil samtidig initiere kontraktsdiskusjoner med potensielle utstyr- og tjenesteleverandører. 

  «Dialoger med partnere for rutil og granat vil fortsette med å sikre pålitelige vilkår og betingelser. Bankenes due diligence er pågående», heter det.