<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Styremedlem vil tegne aksjer for 0,9 millioner

Publisert 17. feb. 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 152 ord
I MÅL: BW Offshore opplyste i forrige uke at selskapet har mottatt nok tegninger slik at emisjonen i forbindelse med børsnoteringen av BW Energy er dekket. Foto: BW Offshore

Styremedlem i BW Offshore, Maarten R. Scholten, har ifølge en børsmelding søkt om å tegne aksjer for 925.000 i selskapets emisjon. 

Fra tidligere har adm. direktør Carl Arnet i BW Energy tegnet aksjer for fem millioner kroner.

Finansdirektør Knut Sæthre i BW Energy har tegnet aksjer for en verdi av to millioner kroner, mens driftsdirektør Lin Espey og corporate finance-sjef Anders Platou har tegnet aksjer for 500.000 kroner hver.

BW Offshore opplyste i forrige uke at selskapet har mottatt nok tegninger slik at emisjonen i forbindelse med børsnoteringen av BW Energy er dekket.

BW Energy opplyste torsdag at verdsettelsen før børsnoteringen kuttes fra rundt 700 millioner dollar til rundt 500 millioner dollar. På grunn av betydelig volatilitet i finansmarkedene som en følge av coronaviruset i Kina og fall i oljeprisene ble emisjonen i forbindelse med BW Energys planlagte børsnotering redusert til 125 millioner dollar fra rundt 175 millioner dollar.