<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gladmelding fra børsvinner

  Publisert 11. mars 2020 kl. 12.18
  Oppdatert 11. mars 2020 klokken 12.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 177 ord
  BØRSNOTERT: SoftOx. Foto: NTB Scanpix

  SoftOxs hånddesinfeksjon har i dag bekreftet full virucidal effekt på alle typer virus, går det frem av en børsmelding. Resultatene kommer fra det tyske laboratoriet Institute for Hygiene and Microbiology, Dr. Brill + Dr. Steinmann.

  «Testen, som er i henhold til internasjonal standard EN 14476, viser at selskapets hånddesinfeksjonsmiddel i motsetning til alkoholbasert hånddesinfeksjon har full virucidal effekt. Det vil si at det inaktiverer og bekjemper alle typer virus. Det viser også effekt på Norovirus, som er såkalte omgangssykevirus», heter det i børsmeldingen.

  SoftOx Solutions opplyste sist uke at de venter å ha produkter på markedet innen de neste 4-6 ukene.

  Rett før børsmeldingen kom, var det pause i handelen av aksjen. Da var den opp 20 prosent for dagen. Så fort handelen var i gang igjen spratt aksjen opp 73 prosent for dagen. Noen minutter senere var aksjen opp rundt 50 prosent.

  Aksjen har steget over 100 prosent den siste uken. Det skyldes at selskapet driver med produkter som skal beskytte mot virussmitte.