<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Saltvedt: – Det ser ikke bedre ut for fremtiden

At markedet blir truffet fra to hold samtidig – med coronavirus og oljepriskrig – gjør det ifølge sjefanalytiker Thina Saltvedt i Sustainable Finance i Nordea, vanskeligere å finne en kur som kan motvirke de negative effektene.

Publisert 18. mars 2020 kl. 13.29
Oppdatert 18. mars 2020 klokken 13.42
Lesetid: 7 minutter
Artikkellengde er 1736 ord
MÅ FÅ FART PÅ OMSTILLINGEN: – Det kraftige oljeprisfallet og utsiktene for på nytt å se «lower-for-longer» oljepriser understreker bare nok en gang hvor viktig det er at vi får fart på omstillingen i Norge, sier Thina Saltvedt, sjefanalytiker i Sustainable Finance i Nordea. Foto: Eivind Yggeseth