<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Yoga-kjempe blar opp 4,8 mrd. for hjemmetrening

Den amerikanske yoga- og treningstøykjempen Lululemon Atletica kjøper hjemmetreningsplattformen, MIRROR.

Publisert 30. juni 2020 kl. 11.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 145 ord
TRENINGSKJEMPE VOKSER: Lululemon Atletica kjøper MIRROR. Foto: Lululemon Atletica Press

Treningstøygiganten Lululemon Atletica, som har spesialisert seg på yoga- og treningstøy med over 460 butikker rundt om i verden, kjøper hjemmetreningsselskapet MIRROR for 500 millioner dollar eller om lag 4,8 milliarder kroner. 

MIRROR, er et ledende hjemmetreningsselskap som har skapt en interaktiv treninsplattform som tilbyr både treningsklasser, live treningspass i tillegg til en-til-en treningstimer med personlig trener.

Ifølge pressemeldingen har MIRROR flere tusen treningstimer på sin interaktive plattform, og Calvin McDonald, CEO i Lululemon Atletica sier at de ser frem til samarbeidet. 

– Vi ser frem til å lære og jobbe med Brynn Putnam og teamet hennes på MIRROR for å akselerere veksten innenfor personlig hjemmetrening, sier McDonald i pressemeldingen. 

Lululemon la i midten av juni frem tall for selskapets regnskapsmessige første kvartal som sluttet 3. mai. Det viste en nedgang i omsetningen på 17 prosent sammenlignet med samme kvartal i fjor. Årsaken skal være nedstengning av butikker i kjølvannet av coronapandemien.