<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker ser mer oppside i coronavinner

Og Facebook er en av triggerne. 

Publisert 22. aug. 2020
Oppdatert 22. aug. 2020
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 188 ord
HIMMELFERD: Zoom Video er opp over 330 prosent hittil i år. Nå kan Facebook trigge videre oppgang i aksjen. Foto: JP Morgan via REUTERS

Videomøte-selskapet Zoom har hatt en eventyrlig reise hittil i 2020, drevet av en coronarelatert eksplosjon i etterspørselen etter deres tjenester. 

Aksjen har steget 330 prosent siden nyttår, men nå sier en analytiker at han ser større oppside i Zoom Video. 

– Zoom har holdt seg veldig bra, vi har sett litt konsolidering de siste par ukene, men vi tror aksjen skal høyere med bakgrunn i nyheten om at Facebook vil støtte Zoom i deres videokonferanseportal, sier Todd Gordon, managing director i Ascent Wealth Partners, til CNBC.

Han peker på at Facebook retter seg mot firmakunder som ser ut til å bli sittende på hjemmekontor lenger enn man først hadde trodd.

Nyheten om at Facebook vil gjøre Zoom tilgjengelig på selskapets videokonferanseportal fra begynnelsen av september, sendte Zoom-aksjen opp 18 prosent inneværende uke.

– Det er en oppadgående trend i Zoom, og som jeg akkurat nevnte, aksjen har brutt ut av konsolidering. Vi ser ingen grunn til at aksjen ikke skal fortsette å stige, over 300 dollar og videre, sier Gordon. 

Zoom-aksjen står i dag i 289 dollar.