<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stor milepæl for Flyr

Det norske flyselskapet Flyr har en gladnyhet onsdag.

  Publisert 30. juni 2021 kl. 13.06
  Oppdatert 30. juni 2021 klokken 13.58
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 231 ord
  Administrerende direktør Tonje Wikstrøm har møtt opp på Gardemoen for å feire selskapets første komersielle flyvning.  Foto: Privat

  Flyr sin første kommersielle flyvning tok av fra Gardermoen onsdag klokken 11:30, og er på vei til Tromsø. 

  – Vi har sett fram til denne saken i flere måneder. Dagen i dag hadde aldri funnet sted uten våre fantastiske ansatte, partnere, myndighetene og kundene som har mottatt oss med åpne armer. Jeg ser frem til å ønske nye kunder velkommen om bord til våre flyvninger i Norge og Europa, skriver administrerende direktør Tonje Wikstrøm i en kommentar.


  Mange møtte opp

  Samferdselsminister Knut Arild Hareide møtte på Gardemoen sammen med grunnlegger Erik G. Braathen, administrerende direktør Tonje Wikstrøm og administrerende direktør i Avinor Abraham Foss. Samferdselsministeren ønsker det nye flyselskapet velkommen. 

  – Flyr er bygget på den norske modellen med gode arbeidsforhold og de ansatte er en integrert del av teamet som selskapet skaper. Jeg ønsker å gratulere, skriver Hareide.

  Reiseruter

  Flyr vil hovedsakelig ha reiseruter til flere byer i Norge. I tillegg skal de fly til noen av de store reisedestinasjonene i Europa, inkludert Malaga, Alicante og Nice.

  Selskapet vil ekspandere flåten og antall destinasjoner i takt med etterspørselsøkning.

  FLYR

   
  • Hadde oppstart høsten 2020 under corona-krisen.
  • Grunnlagt av Erik G. Braathen.
  • Leaser hele flyparken.
  • Satser på Boeing, med 737-modeller (både NG og MAX).
  • Flyr innenlands og til populære reisemål i Europa.
  • Ledes av Tonje Wikstrøm Frislid.