<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny vindkontrakt for Bonheur-selskap

Fred. Olsen Windcarrier er tildelt kontrakt av Vestas for transport og installasjon av 50 vindturbiner

Publisert 5. juli 2021 kl. 11.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord
OFFSHORE VIND: Fred. Olsen Windcarrier skal frakte 50 vindturbinder for Vestas til en havvindpark utenfor Tyskand Foto: Yara

Fred. Olsen Windcarrier, et datterselskap av Bonheur-eide Fred. Olsen Ocean, har blitt tildelt en kontrakt av Vestas Wind Systems for transport og installasjon av 50 Vestas V174-9,5MW vindturbiner ved Baltic Eagle havvindfarm offshore Tyskland.

Det fremgår av en pressemelding mandag, skriver TDN Direkt.

Installasjonsarbeidet vil starte i 2024. Det presiseres at dette er en av tre transport- og installasjonskontrakter som ble annonsert 28. mai.

– Vi er ekstremt stolte over å vinne enda en transport- og installasjonskontrakt direkte med Vestas. Denne kontrakt demonstrerer klart mangfoldet og konkurransedyktigheten i vår flåte og vår evne til å "de-riske" utføringen av et krevende prosjekt. Vi ser frem til å støtte Vestas og Iberdrola i det Baltiske Hav i 2024, sier kommersiell direktør Casper Toft i Fred. Olsen Windcarrier.