<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik vil Observe Medical nå milliarden

Norske Observe Medical kjøper opp Biim Ultrasound, henter penger og sikter mot milliardomsetning i fremtiden.

Publisert 18. jan. 2022 kl. 21.56
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 72 ord
18-01-2022 Norske Observe Medical, som selger et digitalt urinmålingsystem, kjøper opp norske Biim Ultrasound og vil samtidig hente 180 millioner kroner i frisk kapital. Vi får besøk i studio av administrerende direktør Björn Larsson som forteller om oppkjøpet, planene og hvordan han skal nå målet om inntekter på 1,1 milliarder.

Norske Observe Medical, som selger et digitalt urinmålingsystem, kjøper opp norske Biim Ultrasound og vil samtidig hente 180 millioner kroner i frisk kapital. 

Vi får besøk i studio av administrerende direktør Björn Larsson som forteller om oppkjøpet, planene og hvordan han skal nå målet om inntekter på 1,1 milliarder.

Klippet er fra Økonominyhetene tirsdag 18. januar. Du kan se hele sendingen her:

18.01.2021 Oljeprisen fortsetter å styrke seg i et urolig marked. Begynner vi å se konturene av en oljeprisfest som for 10 år siden? Trygve Hegnar kommenterer oljeprisen og det kraftige kursfallet i Røkkes Aker Offshore Wind. Vi får også besøk i studio av Observe Medical-sjef Björn Larsson, som både gjør oppkjøp og henter frisk kapital om dagen.