<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNB-sjefen om faren for Sbanken-nei: – Vi får se

DNB-sjef Kjerstin Braathen har ikke gitt opp håpet for å få kjøpe Sbanken. Hvis det likevel bli nei, hinter hun om hva som da kan skje.

  Publisert 22. jan. 2022 kl. 11.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 101 ord
  DNB-sjefen gir ikke opp Sbanken-håpet
  21.01.2022 Konsernsjef Kjerstin Braathen i DNB venter spent på svaret som er ventet fra Konkurranseklagenemden i mars. De behandler Konkurransetilsynets avslag på oppkjøpet av Sbanken.

  Før sommeren i fjor fikk DNB til slutt over 90 prosent akseptgrad i Sbanken hvis man regner inn aksjene banken eier fra før.

  Dermed så det ut til at Norges største bank fikk kjøpe opp konkurrenten, men så sa Konkurransetilsynet nei til oppkjøpet som verdsetter Sbanken til 11,6 milliarder.

  DNB har påklaget vedtaket til Konkurranseklagenemda og et svar er ventet i mars. 

  Men hva skjer hvis DNB får nei? Det svarer Kjerstin Braathen på i klippet over.

  Braathen var gjest i Økonominyhetene på fredag. Du kan se hele intervjuet med Braathen under. Hun snakket også om utsiktene for norsk økonomi og energikrisen Europa står i: 

  DNB-sjef Kjerstin Braathen om 2022, energikrisen og markedsuro
  21.01.2022 Hvordan ser sjefen for Norges største bank på verden nå? Er det verste over når det gjelder coronakrisen og bør vi være bekymret for hva den høye inflasjonen har å si? Konsernsjef Kjerstin Braathen i DNB er gjest i Økonominyhetene for å snakke om dette, energikrisen, Sbanken og mer.