<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kurskollapsen i PCI Biotech: – De skal ha kapital til å hvertfall dekke 2022

Tirsdag ble aksjekursen i PCI Biotech mer enn halvert. Her forklarer helse- og biotekanalytiker Lars Mørland Knudsen i Arctic Securities hva som nå kan bli veien videre for selskapet.

Publisert 25. jan. 2022 kl. 18.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 85 ord
Arctic-analytiker forklarer PCI Biotech-kollapsen
25. januar 2022 Tirsdag ble aksjekursen i PCI Biotech halvert. Her forklarer helse- og biotekanalytiker Lars Mørland Knudsen i Arctic Securities hva som har skjedd og hva som nå er veien videre for selskapet.

Se og hør helse- og bioteknologianalytiker Lars Mørland Knudsen i Arctic Securities forklare hvorfor nyheten om at Release-studien til PCI Biotech fikk aksjen til å kollapse tirsdag.

Meglerhuset hadde et kursmål på 24 kroner i forkant av nyheten, men denne verdsettelsen var basert på en vellykket studie av kreftbehandlingen, forklarer Mørland Knudsen.

Aksjen ble mer enn halvert til 4,40 kroner tirsdag, et fall på 57,3 prosent.

Klippet er fra Økonominyhetene 25. januar. Du kan se hele sendingen her: 

PCI Biotech-kollaps og alles øyne rettet mot Fed
25.01.2022 Oslo Børs stiger etter en berg- og dalbane på Wall Street. Sjefstrateg Anders Johansen i Danske Bank Norge forklarer hva som nå driver de globale markedene og hvorfor rentemøtet i USA på onsdag blir fulgt særdeles nøye. Vi ser også nærmere på krakket i PCI Biotech. Arctic Securities-analytiker Lars Mørland Knudsen forklarer hva selskapet har gjort og hva som kan skje videre.