<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Skatteetaten tar pant i Kygos gigantvilla

Skatteetaten saksøker Kygo for 15 millioner kroner og tar pant i villaen hans i Bergen. 

Publisert 23. mai 2022
Oppdatert 23. mai 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 127 ord
SAKSØKT: Skatteetaten har saksøkt Kygo for 15 millioner kroner. Foto: Kygo Life

Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, har blitt verdenskjent for tropisk housemusikk. I 2018 kjøpte artisten en herskapelige villaen på Hopsneset ved Paradis i Bergen til hele 41 millioner kroner.

Nå er Gørvell-Dahll saksøkt av Skatteetaten som krever over 15 millioner kroner av artisten. Skatteetaten har tatt pant i Bergen-villaen for det ubetalte skattekravet. Det viser et oppdatert pantedokument for huset, ifølge DN

Ifølge Skatteetaten har ikke Kygo betalt inn det han skylder i skatt og de har nå tatt pant i Kygos bolig i Bergen.

Kygo sin villa i Bergen. Foto: Google Maps

– Det skyldes en misforståelse og forglemmelse fra vår side. Vår advokat har vært i kontakt med Skatteetaten og vi håper å få ordnet dette så snart som mulig, sier Gørvell-Dahlls stefar og talsperson Jan Magnus Bjordal til DN.