<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Storaksjonærer flagger i TGS og BWLPG

Storaksjonærer selger seg ned i TGS og BWLPG og utløser flaggeplikt.

  Publisert 15. juni 2022 kl. 09.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 74 ord
  SELGER AKSJER: Storaksjonærer i TGS og BWLPG Foto: Erik Johansen / NTB

         

  Columbia Managment Investment Advisers har solgt 60.439 aksjer i BWLPG, kommer det frem fra en børsmelding. Etter salget sitter Columbia igjen med litt over 7 millioner aksjer, som tilsvarer rett i underkant av 5 prosent av de utestående aksjene.

  Silchester International Investors har solgt 122.759 aksjer i TGS, ifølge en børsmelding. Etter salget sitter Silchester igjen med i overkant av 5,6 millioner aksjer i seismikkselskapet, tilsvarende litt over 4,8 prosent av de utestående aksjene.