<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mercell godtar oppkjøpstilbud

  Publisert 3. aug. 2022 kl. 19.10
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 81 ord

  Aksjonærene i Mercell har besluttet å godta Spring Bidcos tilbud om å kjøpe alle aksjene i selskapet. 

  Mercell, som driver en digital plattform for offentlige anskaffelser, hoppet på børs da tilbudet på 6,3 kroner pr. aksje ble lagt på bordet av Spring Bidco. Aksjen avsluttet onsdagens handelsdag til 6,21 kroner. 

  Spring Bidco, som er styrt av den amerikanske private equity-kjempen Thoma Bravo, har mottatt 95,8 prosent av Mercells aksjer og stemmerettigheter. De resterende aksjene vil bli overført innen kort tid, kommer det frem i børsmeldingen.