<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Borr Drilling planlegger ny emisjon

Borr Drilling planlegger en emisjon på 250 millioner dollar på NYSE i USA.

  Publisert 10. aug. 2022 kl. 06.38
  Oppdatert 10. aug. 2022 klokken 06.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 127 ord
  Borr Drillings oppjekkbare borerigg Borr Odin. Foto: Borr Drilling

  Borr Drilling planlegger en emisjon på 250 millioner dollar på NYSE i USA. I tillegg vil tilretteleggerne få opsjon på kjøp av ytterligere aksjer for 25 millioner dollar. Det fremgår av en melding fra selskapet onsdag.

  Ingen verdipapirer i tilbudet på NYSE vil bli tilbudt eller notert på Oslo Børs.

  Gjennomføring av emisjonen er betinget av at selskapet får fullmakt fra to generalforsamlinger til å utstede henholdsvis 40.000.000 aksjer og 35.000.000 aksjer. I tillegg må det inngås bindende avtaler med alle långivere eller skriftlig forpliktelser godkjent av styret i Borr Drilling innen 16. august. De ekstraordinære generalforsamlingen skal holdes 16. august og 25. august.

  DNB Markets, Clarksons Securities, Pareto Securities, ABG Sundal Collier, Arctic Securities, Fearnley Securities og SpareBank 1 Markets er bookrunning managers i aksjetilbudet. Cleaves Securities co-manager.

  TDN Direkt