<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

All time low for Pexip

Den amerikanske oljegiganten Chevron har fått øynene opp for det lille norske karbonfangstselskapet Ocean Geoloop. Mer om det, det kraftige Pexip-fallet på børs og mer av dagens børsnyheter blir det mer om i Aksjepraten. 

Publisert 12. aug. 2022 kl. 10.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 15 ord
12.08.2022 Den amerikanske oljegiganten Chevron har fått øynene opp for det lille norske karbonfangstselskapet Ocean Geoloop. Mer om det, det kraftige Pexip-fallet på børs og mer av dagens børsnyheter blir det mer om i Aksjepraten. Med programleder Marius Lorentzen.

    khoot

Hør også Anders Onarheim fortelle om Ocean Geoloop i denne sommerpodcasten fra Finansavisen!