<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Oslo Børs falt gjennom kritisk nivå

Publisert 19. sep. 2022 kl. 15.50
Oppdatert 21. sep. 2022 klokken 15.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 147 ord
Oslo Børs falt kraftig mandag 19. september og var på det meste ned 3,5 prosent til 1.133,75. Fallet kom i kjølvannet av et fall på 4,8 - 5,5 prosent for de toneangivende indeksene på børsene i New York sist uke, og etter tre uker med fall på Oslo Børs. Dagens gjest var analytiker Teodor Sveen-Nilsen i Sparebank 1 Markets, som senket kursmålet på Vår Energi-aksjen etter dagens nyhet om nye kostnadsoverskridelser på Balder X-prosjektet. Trygve Hegnar kommenterte også utviklingen i oljeprisen, gassprisen og oljeselskapene som har tjent rått på høye olje- og gasspriser. Trygve Hegnar kommenterte også strømstøtten, som har fått mye kritikk, og lærerstreiken som fortsetter med uforminsket styrke, selv om lærerne ikke har en snøballs sjans i helvete til å vinne frem. Det ble teknisk analyse av Mowi-aksjen og kryptovalutaen Ethereum. 19.09.2022

Hovedindeksen på Oslo Børs falt på det meste 3,5 prosent til 1.133,75 mandag, før den hentet seg inn mot slutten av dagen.

Fallet kom i kjølvannet av et fall på 4,8 - 5,5 prosent for de toneangivende indeksene på børsene i New York sist uke, og etter tre uker med fall på Oslo Børs. 

Dagens gjest var analytiker Teodor Sveen-Nilsen i Sparebank 1 Markets, som senket kursmålet på Vår Energi-aksjen etter dagens nyhet om nye kostnadsoverskridelser på Balder X-prosjektet. 

Trygve Hegnar kommenterte også utviklingen i oljeprisen, gassprisen og fallet i oljeaksjene.

Trygve Hegnar kommenterte også strømstøtten, som har fått mye kritikk, og lærerstreiken som fortsetter med uforminsket styrke. Han mener lærerne ikke har en snøballs sjans i helvete til å vinne frem. 

Det ble teknisk analyse av Mowi-aksjen og kryptovalutaen Ethereum.

Flere tekniske analyser

Finansavisen er ikke ansvarlig for eventuelle tap som måtte oppstå som følge av investeringer foretatt på basis av denne kommentaren.