<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Det går mot en positiv start på New York-børsen

Futures indikerer en positiv børsåpning i USA.

  Publisert 1. nov. 2022 kl. 12.00
  Oppdatert 1. nov. 2022 klokken 12.01
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 177 ord
  TIRSDAG: Det ligger an til en fin dag på Wall Street. Foto: Bloomberg

  Futures indikerer at det går mot en positiv start på New York-børsen. Ifølge MarketWatch ligger det an til at Dow Jones vil åpne opp 0,7 prosent, at S&P 500 vil stige 1,0 prosent og at Nasdaq starter dagen med en oppgang på 1,2 prosent.

  «Resultatsesongen for tredje kvartal pågår fortsatt for fullt, men foreløpig ser denne ut til å bli bedre enn ventet, det til tross for at de aller største selskapene, med unntak av Apple, har skuffet stort», skriver Roger Berntsen i tirsdagens rapport fra Nordnet.

  Den tiårige amerikanske statsobligasjonsrenten er på 3,95 prosent mens VIX-indeksen, også kalt fryktindeksen, stiger 0,1 prosent til 25,77.

  «Senere i dag vil så oppmerksomheten flyttes over til USA, hvor vi får enda en oppdatert innkjøpssjefsindeks og ikke minst ISM-indeksen for industrien i oktober. I tillegg kommer i ettermiddag ukens første tall vedrørende utviklingen i det amerikanske arbeidsmarkedsmarkedet», skriver DNB Markets i en oppdatering.

  Tirsdag slippes følgende makrotall i USA:

  • Redbook detaljhandel, klokken 13.55
  • PMI for industrien i oktober, klokken 14.45
  • ISM for industrien i oktober, klokken 15.00
  • JOLTS ledige stillinger i september, klokken 15.00
  • Byggeinvesteringer i september, klokken 15.00