<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fem personer til Ullevål etter kollisjon i Operatunnelen i Oslo

Fem personer ble skadd da en personbil som kjørte i feil kjøreretning, kolliderte med et vogntog i Operatunnelen i Oslo tidlig lørdag morgen.

  Publisert 5. nov. 2022 kl. 08.44
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 176 ord

  En person satt fastklemt i personbilen i rundt 20 minutter. Vedkommende er fraktet i ambulanse til Ullevål, får NTB opplyst av Oslo brann- og redningsetat.

  – De fire andre kom seg ut av bilen på egen hånd, og de er også sendt til Ullevål, sier operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til NTB. Skadeomfanget er ikke avklart.

  – Dette skjedde i østgående løp. Vi har en viss oversikt over hendelsesforløpet, men vi vil innhente video for å få et klart bilde av det som har skjedd. Denne strekningen har mange kameraer, sier Nysæter.

  Politiet ble varslet om ulykken klokken 4.30. Avkjøringen til Mosseveien fra Operatunnelen ble åpnet i 8-tiden lørdag, etter at den var stengt i forbindelse med kollisjonen.

  En drøy time etter at ulykken fant sted, opplyser Nysæter at det ser ut til at personbilen kjørte i feil kjøreretning i østgående avkjøringsløp.

  – Dette har resultert i kollisjon med trailer som kom kjørende i riktig retning.

  Ulykkesanalysegruppen (UAG) hos Statens vegvesen og Statens Havarikommisjon er varslet om hendelsen. Vegvesenets ulykkesgruppe bisto politiet i etterforskningen på stedet.

  (NTB)