<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Ikke noe akutt kapitalbehov

Det norske bioteknologiselskapet Nykode Therapeutics har positive nyheter om livmorhalskreftvaksinen kalt VB 10.16. Nå jakter de en fremtidig partner.

    Publisert 10. nov. 2022 kl. 11.24
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 111 ord
    Nykode på partnerjakt: – En viktig del av våre verdier
    10.11.2022 Det norske bioteknologiselskapet Nykode Therapeutics har allerede alliert seg med amerikanske Genentech og Regeneron for deler av vaksineutviklingen sin, men de har fortsatt ingen partner på livmorhalskreftvaksinen kalt VB 10.16. Administrerende direktør Michael Ensig forteller her om de siste resultatene til vaksinen, arbeidet med å finne en partner og hvorfor selskapet ikke trenger påfyll av kapital på en god stund ennå.

    – VB 10.16 er en viktig del av Nykodes verdier, sier adm. dir. Michael Engsig i Nykode Therapeutics.

    Denne uken kom selskapet med positive resultater for vaksinen mot livmorhalskreft som selskapet fortsatt sitter med full kontroll på.

    Nykode har tidligere alliert seg med amerikanske Genentech og Regeneron for deler av vaksineutviklingen sin, men de har fortsatt ingen partner på VB 10.16. Det ønsker de på sikt å få på plass.

    På den måten kan de få finansiert utviklingskostnadene som må tas frem til kommersiell lansering.

    Her forteller administrerende direktør Michael Ensig om de siste resultatene til vaksinen, arbeidet med å finne en partner og hvorfor selskapet ikke trenger påfyll av kapital på en god stund ennå.