<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNB hever egne mål, tyskere vil gjenreise Maria-feltet og oljeveteran satser grønt i Magnora

Publisert 15. nov. 2022 kl. 16.18
Oppdatert 15. nov. 2022 klokken 16.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 80 ord
15.11.2022 En ny plan til fire milliarder skal gjenreise æren til Maria-feltet, etter at hundre millioner fat ble «borte» for Wintershall DEA og partnerne. Mer om det, de nye finansielle målene til DNB og toppsjef Kjerstin Braathen blir det mer om i dagens sending, der vi også tar en prat med Torstein Sanness. Den tidligere sjefen i oljeselskapet Lundins norske eventyr satser nå grønt i Magnora. Han deler sitt syn på olje- og fornybarbransjene i en tid med stigende renter, inflasjon og uro.

En ny plan til fire milliarder skal gjenreise æren til Maria-feltet, etter at hundre millioner fat ble «borte» for Wintershall DEA og partnerne. 

Mer om det, de nye finansielle målene til DNB og toppsjef Kjerstin Braathen blir det mer om i dagens sending, der vi også tar en prat med Torstein Sanness. 

Den tidligere sjefen i oljeselskapet Lundins norske eventyr satser nå grønt i Magnora. Han deler sitt syn på olje- og fornybarbransjene i en tid med stigende renter, inflasjon og uro.