<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Øyner 50 millioner i Gøteborg

AF Gruppen og Aspelin Ramm selger en del av utviklingseiendom i Gøteborg. Førstnevnte venter et resultat på 50 millioner fra salget.

    Publisert 5. mars 2021 kl. 16.00
    Oppdatert 5. mars 2021 klokken 16.01
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 131 ord
    UTVIKLES: Det gamle kontorbygget til Eriksberg-verftet i Gøteborg. AF Gruppen og Aspelin Ramm selger nå en del av eiendommen. Foto: AF Gruppen

     

    AF Gruppen og Aspelin Ramm har sammen inngått en intensjonsavtale om å selge deler av en eiendom i Gøteborg i Sverige, der Donnergymnasiet nylig har inngått en 15-årig leieavtale, opplyses det i en melding.

    Skolens del utgjør 3.919 kvadratmeter.

    Avtalen er inngått via Celsiusgatan fastigheter, et selskap som eies av AF Projektutveckling og Aspelin Ramm fastigheter med 50 prosent hver.

    Kjøpesum og kjøpers identitet holdes konfidensielt, men AF Gruppen opplyser at entreprenørkonsernet forventer et resultat på 50 millioner svenske kroner fra salget.

    Med prosjektet Celsiusgatan har AF Gruppen og Aspelin Ramm mål om å utvikle det gamle hovedkontoret til Eriksberg-verftet. Eiendommen ble overtatt i 2018.

    Avtalen er betinget av gjennomført due diligence-prosess, og ventes sluttført senest første halvår 2022, når skoledelen i eiendommen er seksjonert ut.