<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Planlegger oppkjøpsraid av byggentreprenører

Utviklingsselskapet Abby har identifisert 150 potensielle oppkjøpskandidater som har en omsetning fra 20–150 millioner kroner. 

Publisert 16. sep. 2022 kl. 18.35
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 665 ord
HAR STORE VEKSTPLANER: Byggmester Espen Aspelund (f.v.) og Ole Petter Wie, daglig leder, begge eiere av Abby, er i dialog med både investorer og oppkjøpskandidater  og venter milliardomsetning fra 2024. Foto: Iván Kverme

– Nå starter vi dialogen med selskapene. Vi vil lage et nasjonalt konsept. Ambisjonen i 2023 er å eie cirka ti selskaper og ha minst en halv milliard i omsetning. I 2024 ser vi for oss 1 milliard kroner i omsetning. Innen 2026 kan vi ha 2 milliarder i omsetning.