<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Veidekke lander nytt oppdrag verdt 200 mill.

Veidekke skal rehabilitere en bygård i Trondheim. Oppdraget er verdt om lag 200 millioner kroner og har svært ambisiøse bærekraftsmål.

    Publisert 14. okt. 2022 kl. 14.49
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 143 ord
    200 MILL.: Veidekkes skal gjennomføre en omfattende rehabilitering av Nordre gate 12 midt i Trondheim sentrum. Oppdraget er verdt rundt 200 millioner kroner. Veidekke

     

    Veidekke har signert en samspillskontrakt med E C Dahls Eiendom om å gjennomføre en omfattende rehabilitering av Nordre gate 12 i Trondheim sentrum, ifølge en melding.

    Oppdraget har en verdi på rundt 200 millioner kroner eksklusiv merverdiavgift.

    Byggearbeidene starter i løpet av november med planlagt ferdigstilling i september 2024. Oppdraget inngår i Veidekkes ordrereserve for tredje kvartal.

    Veidekke skal blant annet bytte fasader, rehabilitere kontorene fra andre til sjette etasje, bygge ny syvende etasje for restaurantdrift med en offentlig tilgjengelig takhage på toppen, bygge glassheis fra bakgården til restauranten/taket samt gjenåpne gammel veitestruktur (bakgate) gjennom bygget. 

    – E C Dahls Eiendom er svært tilfreds med å få Veidekke som samarbeidspartner og entreprenør for dette prosjektet, og er trygg på at vi sammen skal nå våre ambisiøse bærekraftsmål, sier adm. direktør Svein Erik Nordbotten i E C Dahls Eiendom AS.