<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Veidekke skal bygge i Malmö for 255 mill.

Publisert 8. des. 2022 kl. 07.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 91 ord
Konsernsjef i Veidekke, Jimmy Bengtsson. Kaare Martin Granerud

 

Veidekke har fått oppdraget med å bygge et mobilitetsknutepunkt som inngår i kontorbygget Vista, som Wihlborgs Fastigheter AB skal bygge i Malmö. Prosjektet er en totalentreprise i samspill med en kontraktsum på om lag 255 millioner svenske kroner.

Det fremgår av en melding torsdag.

Vista blir Wihlborgs fjerde kontorbygg i bydelen Hyllie i Malmö og blir det første som møter de som krysser broen fra Danmark. Planlagt byggestart for det nye kontorbygget er høsten 2023, og Veidekkes prosjekt forventes ferdigstilt mot slutten av 2024, opplyses det.

Kontrakten inngår i ordrereserven for inneværende kvartal.

TDN Direkt