<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Kapret superinvestor – startet pitch i lunsjkøen

IT-gründerne fra Skype, Supercell og F-Secure gjør sin første investering i Norge. Nå satser de 12 millioner pengene på AI-startupen Strise.

Publisert 26. april 2020 kl. 20.36
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 721 ord
FYLLER OPP KONTOEN: – Vi hadde tatt et valg om at vi ønsker å hente penger fra en internasjonal investor, både på grunn av nettverket utenfor Norge og størrelsen på fondet, sier Marit Rødevand, daglig leder i Strise. Foto: Andreas Alexander Turau/Strise

– Vi investerer utelukkende i selskaper der vi ser potensial for en internasjonal suksesshistorie med over 100 millioner euro i årlig omsetning. Strise er intet unntak, fastslår Paavo Räisänen, investeringsdirektør i investeringsselskapet Maki.vc.