<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Utfordringer for Block Watne

Block Watnes topplinje skjemmes av kapasitetsutfordringer i forhold til underentreprenører og intern bemanning.

    Publisert 30. aug. 2006 kl. 08.22
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 190 ord

    Block Watne Gruppen melder om et resultat før skatt på 48,0 millioner kroner i andre kvartal 2006, mot 45,1 millioner kroner i samme periode året før. Driftsresultatet ble 56 millioner kroner, en økning på 0,7 prosent i forhold til andre kvartal i fjor. Block Watne Gruppen melder om et resultat før skatt på 48,0 millioner kroner i andre kvartal 2006, mot 45,1 millioner kroner i samme periode året før. Driftsresultatet ble 56 millioner kroner, en økning på 0,7 prosent i forhold til andre kvartal i fjor. Omsetningen beløp seg til 370 millioner kroner, en nedgang på 3,5 prosent i forhold til i fjor. Driftsinntektene i kvartalet reflekterer en forskyvning i enkelte prosjekter. Enkelte distriktskontorer har hatt kapasitetsutfordringer i forhold til underentreprenører og intern bemanning, heter det i kvartalsrapporten.Markedet for nye boliger har i første halvår vært svært godt. Selskapet forventer et fortsatt stabilt marked også i annet halvår. Konsernet opprettholder sitt fokus på høy kvalitet og lønnsomhet i prosjektene fremfor kortsiktig topplinjevekst. Det ventes noe lavere driftsinntekter i tredje kvartal 2006 enn i samme kvartal i fjor. For året 2006 som helhet ventes driftsinntekter som i 2005.Her er hele rapporten.