<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hjørnesteinsbedrift i Rognan selges for 16 millioner

Turistattraksjonen Artic Lys & Design er til salgs for rundt 16 millioner kroner. - Dette er en veldrevet hjørnesteinsbedrift, sier Frank Håvard Storvik i Re/Max Eiendomsmegling i Bodø til HegnarOnline. Se bilder her.

    Publisert 22. feb. 2007 kl. 15.21
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 176 ord

    Artic Lys & Design på Røkland i Rognan, bedre kjent som lysestøperiet, er lagt ut for salg med en prisantydning på 16 millioner kroner. Hele konseptet er til salgs, det gjelder både bygningsmasse, butikk, varelager og produksjon.Hjørnesteinsbedrift- Artic Lys & Design er en veldrevet hjørnesteinsbedrift. Antallet ansatte er litt sesongbetont, men vi snakker om ca. 50 ansatte, sier Frank Håvard Storvik hos Re/Max Eiendomsmegling i Bodø til HegnarOnline.Det skal ikke ligge noen dramatikk bak salget. Eierne John Oskar Karlsen, Astrid Lian og Leif Erik Os, som alle har vært med siden oppstarten i 2000 føler ifølge en pressemelding at tiden nå er moden for nye impulser.- Lysestøperiet ligger rett ved en avkjørsel fra E6, og har ca. 130-140.000 besøkende i løpet av et år, sier Storvik videre.Topp moderneBygget fremstår i dag med topp moderne produksjon og lager. I tillegg innholder bygget kafé.- Vi har ingen henvendelser så langt, men så ble eiendommen lagt så nylig som for et par timer siden, avslutter Storvik overfor HegnarOnline.Røkland ligger i Rognan i Saltdal kommune, ca. åtte mil utenfor Bodø.