<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Lindorff har funnet seg billigere lokaler

- Vi sparer en god del, sier finansdirektør Anders Olstad. Det dreier seg om et tosifret antall millioner i året.

    Publisert 19. feb. 2007 kl. 15.29
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 136 ord

    Bedrifter som er arbeidsintensive og som ikke har høy lønnsomhet per ansatt leter etter langt billigere lokaler, skriver NæringsEiendom, og viser til at Lindorff flytter sine kontorer fra Skøyen til Helsfyr. Bedrifter som er arbeidsintensive og som ikke har høy lønnsomhet per ansatt leter etter langt billigere lokaler, skriver NæringsEiendom, og viser til at Lindorff flytter sine kontorer fra Skøyen til Helsfyr. Markedsaktører hevder ifølge bladet at husleien på Skøyen er ca. 2.200 kroner meter, mot 1.400 kroner på Helsfyr. Dette tilsvarer et kutt på 36 prosent.- Vi sparer en god del. Vi fikk også en veldig gunstig avtale på Helsfyr fordi vi var heldige med timingen, sier finansdirektør Anders Olstad i Lindorff.- Vi regner med å spare mellom 10 og 11 millioner kroner i året når vi samler alt i nytt bygg, legger han til.