<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Boom for luksushytter

Hytteboomen ser ikke ut til å ta slutt. Første halvår i år økte omsetningen av hytter med 50 prosent sammenlignet med året før.

    Publisert 3. juli 2007 kl. 06.27
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.14
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 84 ord

    Fra 2000 til 2006 økte omsetninger av fritidsboliger fra 3,2 milliarder kroner til 9 milliarder, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. To tredeler av fritidseiendommene regnes som hytter.- Hvis 2007 fortsetter slik det startet, går vi mot en historisk rekord. De fleste eiendommene omsetter vi fra august til oktober, sier Øystein Embretsen i Terra Eiendom til Nationen.Trysil er kommunen der det bygges flest hytter, og felles for de fleste nyoppførte hyttene er høy standard. Utedass og vannpumpe er byttet ut med garasje og solcellepaneler. (©NTB)