<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dyrest å leie i Oslo

Oslo blir et stadig dyrere sted å leie, og verre skal det bli.

    Publisert 21. sep. 2007 kl. 07.16
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.29
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 98 ord

    Oslo sentrum har blitt det dyreste kontorområdet i Norden, medler DN idag. Leienivået har nå tatt igjen Stockholm, og verre skal det bli.I de øvrige nordiske hovedstedene øker leienivået for kontorer 5 - 10 prosent i året, men i Oslo kan stigningen være 15-20 prosent på ett år, ifølge avisen.- Leieprisene skal ytterligere opp i de fleste delene av markedet. Kontorleiepriser på 5000 kroner per kvadratmeter per år er i anmarsj. Det er ikke spørsmål om tid, men om når det rette lokalet kommer ut i markedet, sier næringsmegler og rådgiver Torgils Kvam i Newsec Eiendoms-Consult ifølge avisen.