<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Milliardær Terje Høili tjente rått på eiendom

- Jeg føler at eiendom er en av de få tingene som er sikkert., sier Europris-gründer Terje Høili som tjente nesten 100 millioner kroner på eiendomsutvikling i fjor.

    Publisert 19. sep. 2007 kl. 07.03
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 115 ord

    Europris-gründer Terje Høili fra Fredrikstad tjente nær 100 millioner kroner på eiendomsutvikling i fjor, skriver Finansavisen. Europris-gründer Terje Høili fra Fredrikstad tjente nær 100 millioner kroner på eiendomsutvikling i fjor, skriver Finansavisen. - Jeg er kjempefornøyd med fjoråret. Jeg har ikke store krav, sier Høili.- Vi selger én eiendom i året. I fjor solgte vi et Europrislager på 25.000 kvadratmeter i Fredrikstad til Orkla Eiendom. I år har vi solgt et nytt lager på 30.000 kvadratmeter og tjent 65-70 millioner kroner på det, sier Høili.- Jeg føler at eiendom er en av de få tingene som er sikkert. Jeg tror folk kommer til å velge å kjøre safe og søke seg mot sikkerhet, sier milliardæren.