<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tjent fem milliarder på svenske hoteller

Christian Ringnes og Petter Sundt har tjent gode penger på hotellinvesteringen de gjorde i Sverige i 2004. - Nå har vi i hvert fall en gevinst på 2,5 milliarder hver. Det har vært en veldig bra investering.

    Publisert 24. sep. 2007 kl. 14.27
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 120 ord

    Det var i begynnelsen av 2004 at Christian Ringnes og hans kollega Petter Sundt betalte 2,7 milliarder svenske kroner for hotellselskapets Pandox og selskapets 45 hoteller, i følge neNyheter.no.Hotellmarkedet har opplevd stor vekst, spesielt den siste tiden. Ved årsskiftet utgjorde gevinsten på Pandox-kjøpet 1,5 milliarder svenske kroner. Nå forteller Ringnes at gevinsten ligger på fem milliarder svenske kroner.- Nå har vi i hvert fall en gevinst på 2,5 milliarder hver. Det har vært en veldig bra investering, sier Ringnes, som også er meget positiv til markedet i tiden som kommer:- Hotellmarkedet ser kjempebra ut. Det bygges lite nytt, samtidig som etterspørselen er god. Bildet er sterkt i alle byene i Norden, og spesielt bra i Oslo, sier Ringnes til neNyheter.no.