<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trygve Hegnar intervjuer Petter Jansen

Hvordan kan det ha seg at Oslo Property, Norwegian Property og Petter Jansen kan reforhandle avtalene med Scandic når de ikke eier Norgani Hotels? Se intervjuet med Petter Jansen her.

    Publisert 17. sep. 2007 kl. 18.45
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.25
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 109 ord

    I dag tok krigen om Norgani Hotels en ny vending igjen. Oslo Property byr 91 kroner pr. aksje i selskapet, og tror allerede de eier selskapet, men hvordan kan Petter Jansen & Co reforhandle avtalene med Scandic før de har kjøpt og overtatt Norgani Hotels.Hva gjør Skagen Fondene og OBOS når de oppdager at leieavtalene er reforhandlet og gitt kjøperne en merverdi på 1,4 milliarder kroner?Og er det Petter Jansen & Co som nå blir sittende med møkka som Petter Stordalen, Christian Ringnes og Lars Wenaas ikke ville ha lengre i 2005?Her får du svaret på dette og hele intervjuet med Petter Jansen i Økonominyhetene på HegnarOnlineTV i dag.