<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dørum: Da er det noen som risikerer å havne i en gjeldskrise

Sjeføkonom Øystein Dørum i DnB Nor Markets frykter nedgangskrise.

  Publisert 1. feb. 2008 kl. 11.19
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 86 ord
  Foto: Scanpix

  - Det jeg ser, er at husholdningenes finansielle stilling er svakere enn vi tidligere har regnet med, sier sjeføkonom Øystein Dørum i DnB Nor Markets, ifølge Dagbladet. Han er bekymret for at vi nå nærmer oss tilstander som minner om nedgangskrisen på 80-tallet.- Har du en høy belåning i forhold til inntekten din, er du sårbar ved renteøkninger fortsetter han.Ifølge Dagbladet mener han det kritiske nå er hva som skjer med renten.- Stiger den, er det noen som risikerer å havne i en gjeldskrise, sier sjeføkonomen.