<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

John Fredriksen selger leilighet for 14,5 mill.

- Flere har gitt klart uttrykk for at hvis de skulle flytte til byen, så ville de flytte til denne gården, sier megler til HegnarOnline. Se bilder!

    Publisert 26. mai 2008 kl. 11.09
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.46
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 336 ord

    Finansavisen verdsatte før helgen John Fredriksens formue til astronomiske 73 milliarder kroner. Slik sett blir det en dråpe i havet når han nå ifølge na24 skal selge leiligheten i Drammensveien 89. Taksten er satt til 13,5 millioner, prisantydningen 14,5 millioner kroner. - Eieren har gitt uttrykk for at taksten er altfor lav, og har indikert at han ikke selger for det. Derfor synes vi det var riktig å sette opp prisantydningen, sier advokat Harald Herstad til HegnarOnline.- Jeg synes eiendommen er verdt mer enn 14,5 millioner, men det er min subjektive mening. Uansett er det vanskelig å verdsette hva det betyr å ha en slik rommelighet. Hadde du brukt ti takstmenn, hadde du kanskje også fått ti ulike takster, legger han til.12-13 visninger Eiendommen med 2,6 mål tomt har ennå ikke vært annonsert i dagspressen, men det mangler likevel ikke på interesse.- Vi har hatt 12-13 visninger så langt. Flere har gitt klart uttrykk for at hvis de skal flytte til byen, så flytter de til denne gården her, sier Herstad.Leiligheten ble kjøpt av Fredriksens avdøde kone, Inger Astrup Fredriksen, for 11,5 millioner kroner i 2001, hvorpå hun totalrenoverte for ca. to millioner kroner. Ifølge prospektet fremstår leiligheten i 3. etasje som "meget delikat med utstyr av høy kvalitet og med flere fine, bygningsmessige detaljer". En evt. ny eier kan glede seg over en hovedleilighet på 180 kvadratmeter brutto, pluss en separat gjesteleilighet på 26 kvadratmeter brutto med egen inngang.Hva vil du fremheve ved leiligheten?- Beliggenheten, så sentralt i byen og med så mye grønt rundt, er unik. Du har et flott utsyn fra stuen og verandaen, utover parken og Frognerkilen. Det følger også egen garasje, og det er det ikke mange Frogner-gårder som har, fortsetter Herstad overfor HegnarOnline.Med adresse Drammensveien 89 ligger eiendommen midt i ambassadestrøket, og leiligheten har vært leid ut til den islandske ambassaden.Haster ikke Herstad understreker avslutningsvis at eieren ikke har noe hastverk med å selge.- Han har råd til å sitte en måned eller to, og kanskje tre også, avslutter Herstad.