<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mæle selger til seg selv

Investor Ola Mæle selger Norges dyreste hytte til seg selv.

  Publisert 29. mai 2008 kl. 07.52
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.49
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 144 ord
  Foto: Advokatfirmaet Middgard og Opthun

  Ola Mæle har vært i konflikt med kommunen angående boplikt på han landstedet "Gården" på Ågerøya i Blindleia. Som svar på kommunens trussel om å tvangsselge har Mæle solgt landstedet til seg selv, skriver DN. Du kunne også lese det her for 14 dager siden.Prislappen på 34,5 millioner gjør dette til Norges dyreste hytte, kjøper er Mæles familieselskap Bjerke Industrier as.- Det er vel ikke så langt unna kostpris. Hele hytta er totalrenovert de siste årene sier, Mæle til DN.Mæle vil beholde eiendommen selv om Bjerke Industrier ikke skulle få fritak fra boplikt.- Slik jeg ser det, vil selskapet da ha to valg. Enten kan jeg leie den ut, eller så tar jeg saken til retten. Uansett tror jeg det kommer en rettssak på boplikt i Norge snart - spørsmålet er bare hvem som har tid og ressurser til å ta fighten sier han.