<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Så mye koster det å leie bolig i Oslo

Det blir stadig dyrere å leie bolig i hovedstaden. Partner Tor Arne Foss i Utleiemegleren peker på en ny gruppe leietagere.

  Publisert 9. juli 2008 kl. 11.09
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 117 ord
  Foto: Scanpix

  Ferske tall fra Utleiemegleren viser at leieprisene fortsetter oppturen i Oslo. En 2-roms- og en 3-romsleilighet koster i snitt hhv. 9.430 og 12.992 kroner nå å leie. Snittprisene for kontrakter inngått i 1. halvår er 8.954 og 11.532 kroner for hhv. 2- og 3-roms, 12 prosent over nivået i 1. halvår i fjor.- Renteøkningene har resultert i flere leietagere på markedet, sier partner Tor Arne Foss i Utleiemegleren til dn.no.- Det er en underliggende forventning fra utleiere som ønsker mer i leie på grunn av økte kostnader ved å eie en utleiebolig, legger han til.Foss peker overfor nettavisen på en ny gruppe leietagere som avvventer ytterligere fall i boligprisene, og som vil leie i en kortere periode.